Skoči na sadržaj

Свечана додела награда за најуспешније учеснике у програму „За чистије и зеленије школе и вртиће у Војводини“

У четвртак, 25. маја 2023. год. у Покрајинској влади је одржана свечана додела награда за најуспешније учеснике у програму За чистије и зеленије школе и вртиће у Војводини“. Нашу установу су представљале васпитачице – чланице Tима за екологију, Габријела Тошовић – координаторка Tима и Јелена Штетић. Оне су примиле заслужено признање које је одраз преданог рада овог тима годинама уназад.

Васпитачи, чланови Тима за екологију, планирали су и реализовали бројне еколошке активности са децом, родитељима и представницима локалне заједнице и то не само у оквиру овог програма. Неизмерну подршку у реализацији еколошких активности у вртићу пружали су родитељи деце, студенти и професори Високе струковне васпитачке и медицинске школе,  професорка биологије из вршачке гиманзије, радници Шумске управе.

Многе од активности и даље трају, па позивамо родитеље да им се, кад год за то имају прилике, придруже. Информације о еколошким активностима можете добити од представника Тима за екологију у свим вртићима наше Установе.